Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

oude video-opnames

hieronder enkele links naar video opnames uit vervlogen jaren
De meeste opgenomen met de vaste hand van Pierre Smagge (opa van Manja)

sommige concerten werden volledig ingeblikt tot videos van meer dan 2 uren.
veel te lang om helemaal uit te kijken, dus hier wat samenvattigen.
door de vele conversies ( van tape naar dvd, van dvd naar computer, en van computer naar youtube) blijft er van de beeldkwaliteit niet veel meer over, maar de klank is doorgaans nog redelijk, voor zover proper werd gespeeld natuurlijk...

1. uit 1995  : een kerstconcert met de verenigde muzieken van groot-oostkamp in de abdijkerk van steenbrugge

2. uit 1996 :  ceciliaconcert in de zeven torentjes met medewerking van " het soet lawijt"

3. uit 1997 : ceciliaconcert in de zeven torentjes

4. uit 1999 : ceciliaconcert in de zeven torentjes (einde is het mooiste !)

5. uit dit concert van 1999 het favoriete fragment van de webmaster, een pittig arrangement dat we beslist nog eens terug op het repertoire moeten krijgen !
    hetzelfde stukje wordt hier gebracht door een top-brassband in 1985, in pure eighties look.

6. uit 2000 : feestelijke ontvangst  van de fanfare op het stadhuis van Brugge ter gelegenheid van onze 100ste verjaardag

7. uit 2000 : eerste voorstelling van theaterstuk  "fanfare"  met kunst adelt.

8. met hier nog nog het beroemde fragment " fanfare van honger en dorst "

9. uit 2002 : voorstelling assebroek totaal in het concertgebouw van Brugge